bart

Levering

Verkoop

Home is where the heart is, verkoopt via de webwinkel.

 

Betaling en verzending

Na bestelling mag u het bedrag  z.s.m. overmaken op NL68RABO01366.37.299 ten name van Home is where the heart is te Doetinchem onder vermelding van het artikel of middels IDEAL. De verzendkosten bedragen € 6,95, vanaf € 50 zijn er geen verzendkosten. Mocht een verzending onder een ander tarief vallen, zoals b.v. bij brievenbuspostverzending, dan krijgt u daarvan , na de orderbevestiging z.s.m. bericht.   De verzending zal plaatsvinden via Post NL en de status van het pakket zal te volgen zijn op www.tracktrace.nl. Ook is verzending naar het buitenland mogelijk, hiervoor gelden andere tarieven en zal de verzending verzekerd plaatsvinden.

Indien u uw spullen af komt halen dan hoeft u deze pas bij aflevering te betalen. U kunt bij ons niet pinnen en dient het geld contant te voldoen.

Cadeauverpakking

Als u uw artikel als cadeau verpakt wilt hebben dan doen wij dit graag voor u en zonder meerprijs. Ook is er de mogelijkheid om het cadeau op een ander adres te laten bezorgen, desgewenst met een kaartje erbij. U kunt dit aangeven bij " uw bericht aan ons ", aan het einde van de bestelling of via ons e-mailadres.

Eigen risico

Home is where the heart is, verpakt uw pakket altijd met heel veel zorg en zonder enige schade tenzij dit anders is vermeld. Home is where the heart is, kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade of door toedoen van Post NL of derden. U mag het product op afspraak bij ons thuis afhalen in Doetinchem of indien mogelijk komen wij het bij u thuis bezorgen. Daarnaast hergebruiken wij verpakkingen. Door hergebruik sparen wij het milieu.

Ruilen

Home is where the heart is, verpakt en verzendt de goederen met veel zorg. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan kunt u na e-mail contact het artikel op uw kosten binnen 7 dagen aan ons retour zenden. Zonder beschadiging en indien voorzien van een verpakking in originele staat. U krijgt van ons dan het totale aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten retour.